Tutor Team d.o.o.

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta tutor-team.si, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni treba več vnašati.

Konkretne primere uporabe piškotkov na spletni strani tutor-team.si:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in izboljšavo spletne strani.

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov.
Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest.

Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotkov. Lahko se odločite, da uporabe piškotkov ne boste dovolili. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotkov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom www.tutor-team.si.

V tem primeru spletno mesto www.tutor-team.si v vašem brskalniku ne bo naložilo nobenega trajnega piškotka razen lastnih piškotkov, s katerimi analiziramo obiskanost spletnega mesta. S tem pa vam ne bomo mogli zagotoviti, da boste lahko spletno mesto uporabljali v celoti. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika.

Spletno mesto tutor-team.si se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovalo podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s pogoji uporabe piškotkov na spletnem mestu www.tutor-team.si nam lahko pišete na info@t-t.si.

Pogoji uporabe piškotkov na spletnem mestu Tutor Team so na vpogled dostopni v pisni obliki na naslovu podjetja ter na spletni strani www.tutor-team.si in so objavljeni dne 25. 5. 2018.